torstai 30. marraskuuta 2017

This life is more than ordinary


Tässä viime postauksen jälkeistä elämää kuvina. Ensimmäisessä kuvassa komeilee walesinspringerspanieli Hertta, jota olin vahtimassa yhtenä harmaana päivänä. Minun olisi pitänyt käyttää kyseinen päivä tenttiin lukemiseen, mutta oli hauskempaa hengailla Hertan kanssa. Ja kai sain jotain luettuakin, tentti meni toivon mukaan läpi.


Sitten Polyteknikkojen orkesteri. Meillä oli kaksi keikkaa: toinen kuvassa olevassa Temppeliaukion kirkossa, ja toinen Kauniaisten Uudessa Paviljongissa. Sain toimia soittamisen lisäksi pakukuskina ja roudaajana, ja vakuutin muut taidoillani niin hyvin, että minut otettiin mukaan viralliseksi autonkuljettajaksi/roudaajaksi.


Kävin Kyöstin kanssa treeneissä, ja partiokaverini lainasi jalomielisesti ylläolevaa pakua, joka ei ulkomuodostaan huolimatta ole vuokrattuna (enää) mistään.


Käytiin Köpän kanssa myös mätsärissä, hän oli hieno pieni! <3 Makasi aivan rauhassa kehää odotellessa, ja nukkuikin jopa ison osan ajasta. Kehässä ei istunut kertaakaan, hampaiden näyttämistä jännitti kovin. Menemme Kyöstin kanssa taas ylihuomenna treeneihin, toivottavasti saan jonkun vieraan katsomaan Köpän hampaat :)


Kaksi viimeistä kuvaa ovat koulumme vahtimestarin luota. Hänellä on seitsemän (7) jackrusselinterrieriä, joten olen vakiovieras kyseisessä huushollissa: etenkin kun kaksi koirista on kymmenenviikkoisia vauvoja. Yksi sieltä olisi tulossa ehkä meillekin, äidin suostuttelut ja oman järjen äänen vaientamiset ovat vielä valitettavasti vaiheessa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti